Over Mij

ClaudiaWelkom op mijn Blog!…als klein meisje hield ik al van mooie dingen. Dingen in de context ‘die mij blij maken’. Ik kan intens genieten van smaken, kleuren, geuren en sferen die mij prikkelen. Dat zit hem vaak in interieur, kleding, natuur en eten. Lange tijd heb ik mezelf op mijn vingers getikt dat ik teveel geld uitgaf aan spullen, maar ik kon er niets aan doen…ik werd er blij van! Mijn excuus: ik ben gewoon gevoelig voor alles om mij heen…en vooral gevoelig voor sfeer en de beleving daarbij. Zelfs op vakantie maak ik het graag gezellig…ja, er gaat een speciale tas mee met kaarsen en kleurig tafelkleed! Ook pluk ik bloemen op de dag van aankomst en kan daar echt van genieten en me thuis voelen. Zelfs de kleding die ik ’s morgens uitzoek gaat vaak op gevoel; wat wil ik vandaag uitstralen, is het kracht, vertrouwen of juist zachtheid? Ik pik de kleuren eruit die mij die dag zullen ondersteunen. Ik heb gemerkt dat ik daarin niet uniek ben en ik vind het leuk om iets meer bewustwording te creëren bij mensen. Stilstaan bij het feit dat we ons graag omringen met mooie dingen, die voor een ieder wellicht een hele andere beleving geven…en dat maakt ons ook zo interessant en uniek!

Via mijn Blog bespreek en bezie ik graag de positieve ontwikkelingen in de wereld, niet oordelend, maar zoekend; niet om mijn mening op te dringen, maar om die te delen …als een daad van zelfexpressie.

Ik ben Lifecoach & Counselor en help mensen graag bij het zoeken naar hun eigen waarheid, hun eigen kracht. Ik kan mensen, die ervoor openstaan, lezen en ze laten ervaren hoe het zou zijn als er een wonder in hun leven is geschied…hoe voel je je dan?, wat doe je dan?, Wat denk je dan? Door dit (alvast) te ervaren, laat ik je proeven van datgene wat KAN zijn! Je wordt je bewust van je belemmeringen en van je kansen…een prachtige weg van bewustwording ligt voor je open!

♥ Lifecoaching& Counseling:
Bevind je je op een keerpunt in je leven of ben je jezelf even kwijt? Wil je een andere wending geven aan je leven, relatie, werk en vriendschappen? Wil je meer in verbinding staan met je gevoel? Het startpunt is niet jezelf willen veranderen, maar jezelf goed te leren kennen en accepteren. Waar word je blij van en wanneer geniet je het meest van je leven? Wat zijn je angsten en in hoeverre laat jij je daardoor leiden?  Hoe vrij ben je en wat maakt jou zo uniek? Ik help je graag bij het zoeken naar jouw waarheid…
  
♥ Kaartlegging:
Ben je op zoek naar je ware IK of heb je een vraag m.b.t.  een bepaalde situatie, neem dan contact met mij op. Ik kan op afstand een legging doen, maar ik kan er ook een interactieve counseling sessie van maken en dan nodig ik je graag uit bij mij thuis.
♥ Reiki:
Reiki is niets meer dan de pure levensenergie door je heen laten stromen, wat een voedend effect heeft op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Doordat er blokkades kunnen zitten in je chakra systeem, kan deze levensenergie niet goed doorstromen. Hierdoor heb kun je een onrustig of gehaast gevoel over je hebben. De Reiki energie past zich aan, aan de persoon die ontvangt. Je krijgt precies wat je op dat moment nodig hebt wat ten goede komt aan jouw eigen proces!
Bekijk mijn website: www.senselifecoaching.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: