Wat is Reiki?

reiki behandeling

 

Er is zoveel bekend over Reiki, maar toch hangt er een mistige sluier rondom het begrip Reiki. Wanneer heb je behoefte aan Reiki en wat gebeurt er na een Reiki sessie? Allemaal vragen die ik zelf ook had en ben dat dus zelf gaan uitzoeken…

Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en
de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt.


Takata

Wat is Reiki?
Reiki is niets meer dan dé pure levensenergie door je heen laten stromen, wat een voedend effect heeft op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Doordat er blokkades kunnen zitten in je chakra systeem, kan deze levensenergie niet goed doorstromen. Hierdoor heb kun je een onrustig of gehaast gevoel over je hebben. De Reiki energie past zich aan, aan de persoon die ontvangt. Je krijgt precies wat je op dat moment nodig hebt wat ten goede komt aan jouw eigen proces!

Wat is pure levensenergie?
Kleine kinderen zijn een mooi voorbeeld van deze pure levensenergie en de ontvankelijkheid die ze hebben. Ze lachen en dansen door het leven en hebben energie voor 10! Zodra ze ouder worden en moeten voldoen aan allerlei zaken, waaraan ze zich niet willen of kunnen committen, gaan er blokkades ontstaan. Reiki werkt dan ook heel goed bij kinderen! Ik pas Reiki al een tijdje toe aan mijn eigen kinderen en heb gemerkt dat ze zo openstaan voor deze energie, dat ze niet eens vragen stellen over wát ik doe…ze weten van nature wat deze energie is en ze vinden het heerlijk!

Hoe voelt Reiki?
Reiki kan door iedereen anders ervaren worden. De een voelt een tinteling in handen, voeten of buik en de ander voelt een aangename warmte alsof er een deken om je heen wordt gelegd. Het gevoel naderhand kan echt waanzinnig Zen voelen…als je begrijpt wat ik bedoel;-) Het gevoel alsof je een massage hebt gehad, zeg maar. De ander voelt helemaal niets, maar zit daarna fluitend in de auto en hardop te zingen en denkt bij zichzelf “Wat een heerlijke dag”…de ervaring is bij iedereen anders.

Soms kan het zijn dat je de Reiki energie hebt geblokkeerd vanuit ongeloof, twijfel of angst. Het is belangrijk bij Reiki om je eraan over te geven en open te staan om te ontvangen. Ik geloof dat als je de moeite hebt genomen om je te verdiepen in Reiki, je al een hele goede stap hebt gezet en dat de Reiki energie op je wacht!

Voor mij persoonlijk is Reiki een blijvend pad naar zelfheling en zelfacceptatie!

Wil je meer weten over Reiki of wil je een Reiki behandeling boeken, ga dan naar www.senselifecoaching.nl

Tot 1 maart 2016 geef ik 50% korting op de Reiki behandelingen, dus mocht je interesse hebben maak dan snel een afspraak!

Veel liefs en wijsheid,

Claudia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: