Behoefte aan een beetje richting?

Jaarreading 2016

Voor sommige voelt een nieuwjaar aan als een echt ‘nieuw’ begin. We willen het jaar even helemaal anders doen of we hebben plannen die we waar willen maken. Aan de andere kant, spreek ik ook mensen die een beetje richting zoeken in het leven om het jaar beter of helderder te willen inrichten. Niets is goed of fout in mijn optiek. Alles is zoals het is en daarin zitten de levenslessen verscholen en geluksmomenten die we mogen ervaren. Dingen komen precies op ons pad op het juiste moment op het juiste tijdstip.

Kaartleggingen geven mij, wekelijks en soms dagelijks, richting om te kunnen ‘gaan’ waar ik naar verlang en dat dan doen in vertrouwen. Dit geeft mij inzichten, die ik eigenlijk allang weet, maar ik voel me toch meer gesteund om de aangegeven richting te volgen of mij in sommige dingen te berusten of juist actie te ondernemen. De readings met kaarten die ik doe, zijn met de engelenenergieën en hebben een zeer hoge frequentie. Dit wil zeggen dat de richting vanuit het hoogste perspectief worden gegeven en resoneren met je zielsverlangen. Het zijn altijd boodschappen vanuit liefde en licht. Er zijn dus geen doemdenkende scenario’s, die je bij Tarot kunt ervaren…deze frequentie ligt hoger en wordt als zeer liefdevol ervaren.

Omdat een legging zoveel inzicht kan bieden in het nieuwe jaar, bied ik een kaartlegging aan op afstand voor maar € 35,-.

Je krijgt per email een uitgebreide kaartlegging voor het jaar 2016. Het zal je richtingaanwijzer kunnen zijn om er een jaar van te maken die je veel inzicht en richting kan bieden.

Veel liefs en wijsheid,

Claudia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: