Gratis consult deze week….hoe blijf je het licht zien!

PrayforParis

Lieve mensen…blijf positief en help elkaar daarbij!

Engelen hebben mij vandaag een belangrijke boodschap doorgegeven. In deze tijd van angst, onmacht en onzekerheid moeten we ons blijven richten op het licht. Het is makkelijk om ons te schikken in angst, in de duisternis en negativiteit. Kijk niet teveel naar het nieuws, het trekt ons meer naar beneden en het wordt dan moeilijk om ons te richten op het licht! We weten nu wat ons te doen staat. Hoe meer we een eenheid vormen van licht, kracht en positiviteit, hoe meer we weerstand bieden tegen de duisternis. We moeten elkaar dragen en elkaar positieve inzichten geven. Hoe vormen we een eenheid van licht?…klinkt misschien een beetje zweverig, maar dat is het niet. Een eenheid van licht houdt in dat we elkaar helpen om positieve aspecten te (blijven) zien in het leven en zelfs in deze situatie. Richt je op wat er wel is! Je zou zo kunnen denken; hoe mooi het is dat mensen wild vreemde mensen in hun huis toelaten om te schuilen, om veiligheid te bieden aan mensen in nood en in angst. Hartverwarmende boodschappen vanuit de hele van de wereld. In situaties van duistere daden en angst, zien we gelijk het antwoord van liefde en compassie daarop reageren! Mensen hebben 2 keuzes: kiezen voor de duister of kiezen voor het licht…gelukkig kiezen we liever voor het licht en zijn we in de meerderheid! Laten we vooral aan onze jeugd zien dat dat de enige juiste keuze is…laat ze vooral zien dat licht overheerst! En dat het loont om daarvoor te kiezen….puur omdat we meer een eenheid zijn vanuit liefde en licht. Dat is onze kracht en dat is hoe we weerstand kunnen bieden aan aanvallen op onze wijze van ZIJN….als mens, als stad, als wereld!

Heb je een naar gevoel in je onderbuik, herken je een angst in jezelf na het zien van beelden…wees lief voor jezelf. Zet de tv uit, bekijk even niet je sociale media. Draai mooie rustige muziek, neem een rustgevend bad of spreek af met vrienden om een gezellige avond met elkaar door te brengen en het onderwerp over de aanslagen te omzeilen. Kijk naar de mooie dingen in het leven die er wel zijn…echt het is er, als je je maar focust op datgene wat er wel is!

Ik bied een gratis consult aan mensen die het moeilijk vinden om het licht te zien, om positief te blijven. Ook kunnen ouders terecht over vragen hoe ze deze ontwikkelingen moeten uitleggen aan hun kinderen.

Mijn gratis telefonisch consult is deze hele week open tussen s’ middags tussen 13.00-15.00 uur en tussen 19.00-21.00 uur s ’avonds. Je kunt ook je vraag per email sturen en dan zal ik je z.s.m. antwoorden.

Interesse in een gratis consult? Ga naar mijn website Senselifecoaching.nl

Veel liefs en wijsheid!
Claudia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: